Förpacknings- och logistiktjänst samt lagerhållning

Försträck inte din rygg! Vi erbjuder snabb och noggrann förpacknings- och logistiktjänst samt lagerhållning. Dessutom transporterar och levererar vi produkterna direkt till verksamhetspunkterna i Finland eller ute i världen. För våra kampanjkunder erbjuder vi även butiksspecificerad sortering och förpackning.

Låt proffsen sköta jobbet!

Offertförfrågan

VEDERBÖRLIG FÖRVARING ÖKAR PRODUKTENS LIVSLÄNGD

Vi förvarar såväl små som stora marknadsföringsmaterial. Trycksaker, reklamställningar och mässmöbler hålls i bra skick från kampanj till kampanj då de förvaras på rätt sätt. För att materialen inte skall skadas måste förvaringsutrymmet vara torrt och skyddat för temperaturväxlingar.

Våra produkter är behändiga och av hög kvalitet. För att undvika att produkterna blir tillplattade, vikta eller tillbucklade skall de ändå inte trängas i för små utrymmen.

Med saklig lagerhållning vill vi garantera rätt förvaring av ditt material så att du har glädje av det också i framtiden.

Om något är bra lönar det sig att förvara det väl.

FÖRVARING I MAINOS OILIOS UTRYMMEN ÄR BEKYMMERSLÖST

Bekymra dig inte om du har brist på utrymme. Genom att låta Mainos Oilio sköta förvaringen kan ditt företag spara både tid, utrymme och pengar. Vårt lager befinner sig vid Lahtisleden (Helsingfors, Vik) med bra trafikförbindelser, så avhämtning och returnering av dina produkter är enkelt.

Därtill erbjuder vi förvaring av stora marknadsföringshelheter då vi kan sända material i mindre delar enligt begäran.

SERVICE OCH RENGÖRING AV STÄLLNINGAR OCH MÖBLER

Vid behov tar vi även hand om service och rengöring av ställningar och möbler. På det sättet är de åter i representativt skick för din följande kampanj.

Kontakta oss och låt oss berätta mer om Mainos Oilios lagerhållningsservice!